Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nemesis dostępna dla ASSULTA z pakietem !

MaciejPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mi cię szkoda ...

Ten pakiet wypuścili w 2012 roku i jest wycofany już dawno ...

Patrz na daty najpierw, potem pisz

A mi Cię jeszcze bardziej szkoda...

Pierw wejdź do gry i sam zobacz na swoje oczy, że są te obydwa pakiety przywrócone i można jeszcze do tego dostać magazynki piranha i stringay (czy jakoś tak)

Także nie zabłysłeś.

436951440626370320491.png

Opublikowano

a pytanie do was opłaca się kupić pakiet dla inżyniera ( piszę tu bo nie chce robić nowego tematu ) ? chodzi mi o dodatki i pistolet bo broń mnie nie interesuje mam mp5

jak się opłaca to mogę skoczyć po doładowanie i kupić póki jest więc nie wiem

Opublikowano

Mam tą pukawkę tylko zamiast tych dziwnych magazynkow mam vipery i nawet dobrze się gra, ale szybko ammo idzie. Pukawka dobra na zamknięte lokację np. Sharqu

Opublikowano

Super tylko że jak gościu napisał temat i włączyłem gre to nie było tego pakietu

Dopiero napisali że jednak jest to włączyłem od nowa i już był takrze wyszedłem na idiote :) :) :)

Dziękuje

btw wie ktoś ile ten pakiet będzie dostępny? Musi być do 1 jak sms doładuje :/

Opublikowano

Co dają te dodatki w pakiecie Assualta > Chodzi mi o lufe i magazynek

- Lufa Copperhead: "Zwiększa prędkość pocisków oraz zasięg skuteczny broni, ale ogranicza jej mobilność".

Poręczność -1, prędkość +3, zasięg +3

- Magazynki Stingray: "Zwiększa zadawane obrażenia oraz pojemność magazynka, ale ogranicza zasięg skuteczny broni".

Obrażenia +3, zasięg -2, Naboje +8

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Myślałem że będzie sama kolba nemezis, to bym kupił. A nie kupie z pakietem, bo szkoda mi kasy :(

Niestety. Ale dla innych nowych graczy, lub tworzących klasę szturmowca, na pewno się to przyda.

Opublikowano

Korwa.
Gdybym wiedział o tym że wprowadzą to zamiast ładować w Enginera to bym wpakował w Assualta...
Mam nadzieję, że ten pakiecik z kilka miesięcy będzie mimo to Fajnie, że Nemesis jest znowu :D

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Na tym pakiecie brutalnego jest napisane czas ograniczony, na tym już nie ma. Może zostanie dłużej :)

O ile pamiętam to on wcześniej długo był

Opublikowano

a pytanie do was opłaca się kupić pakiet dla inżyniera ( piszę tu bo nie chce robić nowego tematu ) ? chodzi mi o dodatki i pistolet bo broń mnie nie interesuje mam mp5

jak się opłaca to mogę skoczyć po doładowanie i kupić póki jest więc nie wiem

Opłaca się jak skurczysyn, bo pistolet jeden z najlepszych, do tego ammo idealne dla inżyniera, bo daje full w DMG.

Jakbym miał luźną kasę to brałbym od razu te pakiety, bo one są tylko na chwilę wyciągnięte z magazynu, odgrzewają stare kotlety, bo na nic nowego nie chce im się kminić.

Najlepsze jest to, że mają już w plikach gry nowe bronie, tylko nie chce im się ich dodać do sklepu.

Są zbyt zajęci nabijaniem hajsu na heroes, smutna prawda.

Pakiety się opłaca obydwa kupować, bo niedojż że mają po minimum 2 rzeczy, których nie da się normalnie kupić, to jeszcze pistolet i tak jak już pisałem zostaną zabrane pewnie po 2 tygodniach (w zależności jak na tym hajs będą nabijać, lub kiedy dodadzą rusha daliana i znając życie wraz z nim nowe pukawki)

Ale jak ktoś ma te dodatki typu nemesis i piranha, to polecam zostawić kasę do nowych broni :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Słuchajcie, mam niecałe 12k Funds więc starczy mi na 1 pakiet. Lepiej ten z PP19 czy ten nowy z XM8C? Jeden ma lepszą lufę, drugi zajebisty pistolet i dobre magazynki... bo broń mniej więcej taka sama.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...